Peuteropvang

Peutergroepen Calimero Kidz

De peuteropvang bij Calimero is gespecialiseerd is in het verzorgen en begeleiden van peuters. We bieden een veilige en vertrouwde omgeving waarin peuters zich kunnen ontwikkelen op zowel sociaal-emotioneel, motorisch als cognitief gebied. Bij Calimero Kidz geloven we in de kracht van spelen. Spelenderwijs leren peuters nieuwe vaardigheden en ontdekken ze de wereld om hen heen. Onze ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een gestructureerd en uitdagend activiteitenaanbod dat aansluit bij de leeftijd en ontwikkeling van de peuters.

Binnen Calimero Kidz staat persoonlijke aandacht centraal. We streven ernaar om een vertrouwensband op te bouwen met zowel de peuters als de ouders. We hechten veel waarde aan open communicatie en betrokkenheid, zodat we samen kunnen zorgen voor een optimale ontwikkeling van de peuters. Peuteropvang Calimero is onderdeel van Calimero Kidz een professionele organisatie die al vele jaren ervaring heeft in de kinderopvang. We voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

 

Locaties Calimero Kidz peutergroep 2 tot 4 jaar

 

  • GBS de Wierde – Aemckenheerd 2 in Winsum
  • De Tirrel – Meeden 1 in Winsum

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve peuteropvang? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een rondleiding op onze locatie. We staan graag voor u klaar!

Contact opnemen